13 martie 2011

Cu si despre sex...Ma gandeam la cat de important este sexul in viata unui om obisnuit...Eu nu prea sunt un om obisnuit asa ca nu stiu cat de relevanta este opinia mea aici.Am avut 'ocazia ' sa primesc oferte gen fuck-friend\fuck-buddy fiecare cu varianta care o prefera, si ma gandeam de ce ai accepta o asemena 'oferta ' si in ce conditii? Stiu ca sexul este sanatos pentru corp,dar ce facem cu sufletul? As vrea sa nu fiu inteleasa gresit,nu am nimic impotriva celor ce practica astfel de 'prietenii', daca eu nu pot sa fac asta nu inseamna ca e gresit, mi se pare mai ok varianta one night stand,cu 'conditiunea' de a nu fi prea multe nopti :D. Nu cred ca poti sa faci sex in mod repetat cu o persoana fara sa te atasezi de persoana respectiva..dar e doar parerea mea...imi place mult sex-ul dar nu ca sport...voi ce parere aveti?

3 comentarii:

  1. ne vindem sufletul pentru sex sau nu ni-l vindem?nu esti invechit daca pui sentimente in sex, cum nu esti pervers daca pui sex in sentimente.Fa ce simti si nu te lasa judecata de prejudecati, fa ce crezi si nu te gandi ca trebuie sa respecti niste limite.Sexul e sex, sentimentele, sentimente, insa nu pot trai una fara alta

    RăspundețiȘtergere
  2. Atata timp cat sunt impreuna (sexul si sentimentele)..I have no limit :-P

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce nu ar putea trăi sexul fără sentimente? Sau sentimentele fără sex? Sunt ferm convinsă că existenţa unei părţi nu e condiţionată de prezenţa alteia, la fel cum cred cu tărie că indiferent dacă vrei doar sex sau numai sentimente ori eşti în căutarea echilibrului dintre cele două, inevitabil va veni şi momentul în care vei fi atras de taman "fructul interzis", vei vrea ceva diferit. Că vei da curs acestui imbold sau nu... depinde de caracterul, voinţa, personalitatea şi principiile fiecăruia.

    RăspundețiȘtergere