20 august 2010

Sex at first sight

principii educatie tipologii ideologii


Se spune ca au trecut vremurile in care erai judecata pentru ca faci primul pas si unele studii ne spun cum ca nici cu sex-ul la prima intanlire n-ar mai fi o problema...asa sa fie?
Nu vreau sa vorbesc despre vreun fel de bts..ma intereseaza pur si simplu ce gandeste lumea despre asta.
Citeam zilele trecute pe un site al unei reviste: scria o domnisoara/doamna :Pe vremea mea, cea care suspectez ca nu a trecut acum foarte mult timp,(...) barbatii erau dispusi sa astepte luni bune, ba unii chiar si ani pentru a face sex cu o femeie pe care o doreau(...)Stiu ca nicio femeie nu se mai asteapta astazi sa fie respectata pana in noaptea nuntii. Mai mentioneaza inspre final Am sa uit sa aduc aici in discutie toate dezavantajele medicale ale acestei destrabalari....[/:)nu pot sa comentez asta]
Am gasit si argumente pertinente,atat pro cat si contra .
Ca si femeie daca faci sex la prima intanlire exista posibilitatea sa creada ca nu esti serioasa iar daca totusi vrei sa faci asta fara sa ti-o asumi asculta sfatul gainii : O gaina alergata de un cocos se gandea Daca ma opresc, o sa creada ca sunt curva, daca nu ma opresc, o sa creada ca sunt increzuta. Mai bine ma impiedic!.
Principalul argument pro, caruia ma alatur ar fi urmatorul: Sunt foarte putine situatiile( foarte foarte putine,in cazul unora) in care intanlesti un tip pentru care sa simti vibratia, asa ca vorbiti, beti ceva si va doriti sa mergeti mai departe...cam ce ai avea de pierdut...poate o noapte ...in care ai putea sa te simti bine,sau nu ..caz in care e mai bine sa stii de la inceput...sex-ul atunci cand e bun conteaza 30-40% cand e rau 85-90%.
Cred insa ca majoritatea femeilor nu fac diferenta intre dragoste si sex.Doamna/domnisoara sansele ca printul sa te ceara a doua zi sunt destul de mici, daca intelegi asta ar putea sa iti fie bine ,daca nu, pretinde sa fii respectata pana in noaptea nuntii( a nu se intelege ca am ceva impotriva,pot respecta deciziile fiecaruia doar nu imi pot schimba parerea).
Iar despre barbati nu am inteles un lucru (stiu ca si cu prezervativ si fara e acelasi lucru...stiu teoriile despre....sunt adepta versiunii fara..adaptata fiecarui context)...deci eu te cunosc acum ,vorbim ne imprietenim, in 3 ore ajungem in pa,t iar tu, barbat, ai putea sa crezi despre mine ca nu sunt serioasa, cum se face ca tot eu trebuie sa insist pentru protectie?!
Nu stiu pana la urma daca e bine sau nu sa faci sex la prima intanlire....sincer nici nu ma intereseaza ....I'm in.........